top of page

Tue, 26 Sept

|

Utrecht

Congres corruptiepreventie en -bestrijding 2023

Houd jij je in je werk bezig met anti-corruptie? Dan is dit congres de mogelijkheid om je kennis te actualiseren en te verbreden. En dat niet alleen. Je ontmoet en discussieert met vakgenoten en specialisten uit de praktijk. We bieden je inspirerende sprekers en panelleden met een grote diversiteit

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Congres corruptiepreventie en -bestrijding 2023
Congres corruptiepreventie en -bestrijding 2023

Wanneer:

26 Sept, 09:00 – 17:00

Utrecht, doctor M.A. Tellegenlaan (geen, nummer, 3527 KX Utrecht, Nederland

Over dit event:

Waarom het congres corruptiepreventie en -bestrijding 2023?

Iedereen heeft een rol in het voorkomen van corruptie. In feite zijn we allemaal poortwachter, ook als je buiten de financiële sector werkt. Het is daarom belangrijk, of je nu in je werk direct of indirect te maken hebt met de preventie of bestrijding van corruptie, dat je goed op de hoogte blijft om jouw rol in te kunnen vullen. Dit congres biedt je inzicht in waar we in Nederland staan, waar we naartoe gaan en wat beter kan. Een interessant scala aan onderwerpen komt aan bod, met de focus op de bestrijding én preventie van corruptie.

Als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt zijn er goede mogelijkheden om corruptie te voorkomen. Ook jij kunt met de nieuwste inzichten bijdragen aan het weerbaarder maken van Nederland. Zo maken we gezamenlijk onze samenleving veiliger.

Delen op Social Media

bottom of page