top of page

Fri, 14 Oct

|

Location is TBD

Fraude Fietstocht Utrecht Edition

Deze keer zullen Jethro Vrouwenfelder en Joeri Frietman de fraudeverhalen van Utrecht aan jullie presenteren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Fraude Fietstocht Utrecht Edition
Fraude Fietstocht Utrecht Edition

Wanneer:

14 Oct 2022, 14:00

Location is TBD

Over dit event:

Fraude is dichterbij dan je denkt 

Is fraude onzichtbaar en een ver van je bed show? Niet als het aan Young Financial Crime ligt! Na een aantal zeer succesvolle fietstochten in Rotterdam en Den Haag organiseren wij op 14 oktober 2022 de Utrecht Editie van de Fraude Fietstocht! 

Jethro Vrouwenfelder en Joeri Frietman geven een inkijkje in spraakmakende fraudes op verschillende locaties in Utrecht.  

We verzamelen op een centraal punt in Utrecht (informatie volgt nog) en gaan per fiets langs locaties  waar onze sprekers vertellen over uiteenlopende fraudezaken die hier hebben plaatsgevonden. We sluiten de fietstocht af met een borrel bij We R Financials die deze editie van de Fraude Fietstocht sponsoren. Het programma ziet er als volgt uit:    14:00u.: Verzamelen   15:00u.: Start fietstocht  17:30u.: Borrel**  18:30u.: Einde

Young Financial Crime is onderdeel van IFFC (www.iffc.nl) en verbindt young professionals (tot 35 jaar) die werkzaam zijn in de FEC-bestrijding. Afgelopen jaar hebben we verschillende bijeenkomsten georganiseerd over diverse onderwerpen waaronder faillissementsfraude, terrorisme-financiering, publiek-private samenwerking en onderzoeksjournalistiek.     Deelname aan de Fraude Fietstocht kost €15,- (ex. btw)     Meld je snel aan via onderstaande formulier, want het aantal plekken is beperkt.    Meefietsen op je eigen fiets kan natuurlijk ook. Geef dat aan op het aanmeldformulier.

Kaartjes

  • Fraude Fietstocht Utrecht

    €15.00
    Tax: +€3.15 BTW

Total

€0.00

Delen op Social Media

bottom of page