top of page

10:00 - 12:00

|

GoTo Meeting Webinar

IFFC Winter Colleges - Powered by DataExpert

IFFC en DataExpert bieden u komende januari en februari vier Winter Colleges aan waar u relevante kennis kunt vergaren.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
IFFC Winter Colleges - Powered by DataExpert
IFFC Winter Colleges - Powered by DataExpert

Wanneer:

10:00 - 12:00

GoTo Meeting Webinar

Over dit event:

De wereld van fraude- en criminaliteitsbestrijding is zeer dynamisch en brengt veel verschillende uitdagingen met zich mee. Criminelen zijn inventief en door grote hoeveelheden data bijna onzichtbaar. Om fraude en andere financiële criminaliteit zo optimaal mogelijk tegen te gaan, is het op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van groot belang dan wel noodzakelijk. IFFC en DataExpert bieden u daarom komende januari en februari vier Winter Colleges aan waar u relevante kennis op dit gebied kunt vergaren.

Tijdens de Winter Colleges die het IFFC in samenwerking met DataExpert organiseert, worden door experts uiteenlopende onderwerpen op het gebied van fraude en financiële economische criminaliteit besproken. Zo kunt u onder meer leren hoe Open Source Intelligence en Big Data kunnen bijdragen aan uw fraude onderzoek, CDD of KYC en wat gedrag en cultuur voor invloed hebben op fraude.

Wilt u graag deelnemen aan één of meer van de Winter Colleges? Dat kan! Hieronder vindt u informatie over de sessies en de mogelijkheid tot inschrijven. De kosten voor deelname zijn €30,- per college.

Delen op Social Media

bottom of page